Vaktmästarna

The Vergers är kyrkvaktmästare som har ett gemensamt intresse i musiken. Genom att blanda musikstilar skapar vi vår speciella stil. Folkmusik, visa, melodiös rock & populärmusik bildar grunden i konstellationen.

tisdag 8 december 2009

Nytt på gång


Imorgon kommer Magnus förbi efter att Lennart och Henrik spelat på Luciafirandet. Då ska det spelas in lite ideer på nya låtar och sen går alla hem till sig och filar på dem. Sen träffas vi och förhoppningsvis har 2-3 nya låtar växt fram. Lennart har en shottis på gång....Magnus en fartfylld irländskinspirerad vals och jag lite lugnare låt. Vi får väl se vart det leder.
Lennart håller på med en hemsida om sig själv och det känns som att den blir bra även om den inte är färdig. Men jag tar mig friheten att lägga upp adressen. Så skynda dig in och kolla på:
Lennart spelman med nyckelharpa http://lennartspelmanmednyckelharpa.weebly.com/ .


Den 31 Januari kommer Music4You att ställa ut på Helsingborgs bröllopsmässa. Det kommer att vara på Helsingborgs stadsteater i år. Där kommer ni att kunna träffa Lennart och mig och har ni tur även höra oss spela lite. Bilden är från förra årets mässa som var på Wallmans salonger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar