Vaktmästarna

The Vergers är kyrkvaktmästare som har ett gemensamt intresse i musiken. Genom att blanda musikstilar skapar vi vår speciella stil. Folkmusik, visa, melodiös rock & populärmusik bildar grunden i konstellationen.

torsdag 26 november 2009

Så här började det!


Flera av vaktmästarna i kyrkan visade sig ha musiken gemensamt. Lennart spelar nyckelharpa, Magnus durspel/munspel & Henrik spelar gitarr/sjunger. En dag tog alla med sina intrument och vi spelande på skoj. Det var kul och lät bra även om stilarna gick isär. Lennart och Magnus spelade folkmusik och Henrik visor & populärmusik. Men det lät bra och med glädje i musiken kommer man långt. Diakonen fick höra talas om våra talanger och ordnade med en första spelning. Vi fick med oss ytterligare en vaktmästare (sommarjobbare) och en kyrkvärd.

4 kommentarer:

 1. Nu är jag inte riktigt chef för hela rubbet i Helsingborg som det står. Jag är en arbetschef och min roll är tydlig och klar. Chef för hela rubbet är Kyrkogårdschef Bosse.H och läser han detta så blir han säkert lite sur, eller i alla fall så ger han mig en uppläxning i organisationen. Men visst gjorde jag lite karriär på ett visst plan. Plus att det är jätte roligt att börja ett nytt jobb.
  Nog om det. Idag blev skivan färdig och jag har fått ett minne för livet i present av mina gamla arbetskamrater. Bättre present och en roliga ide finns inte. Tusen tack är för lite, men det är vad man kan säga och skriva.

  SvaraRadera
 2. Häftig sida, du är bara Henrik,och det är allt!

  SvaraRadera
 3. Jo jag vet att Bosse är chef....men det lät kul att skriva så. (Förlåt Bosse)

  SvaraRadera
 4. Vad kul att ha gått med här, som en utav era fans!!! Ska bli rysligt kul att höra inspelningen ni gjort. Sedan ser vi fram emot närni kommer till Örkelljungaskogarna och spelar!! vi ska nog kunna fixa till något trevligt! Har redan fått många goá idéer i mitt huvud....Stor kram till er alla från Annika

  SvaraRadera