Vaktmästarna

The Vergers är kyrkvaktmästare som har ett gemensamt intresse i musiken. Genom att blanda musikstilar skapar vi vår speciella stil. Folkmusik, visa, melodiös rock & populärmusik bildar grunden i konstellationen.

torsdag 26 november 2009

Fler spelningar

När vi var varma i kläderna blev det fler spelningar. Kenneth kyrkvärden hade inte tid nästa spelning så Anders Engberg, vår underbara musikaliska präst, ställde upp som basist. Lyssna gärna på Anders härliga låtar på http://www.engsonmusic.se/. Det blev musik på kyrkans café och mycket uppskattat.

Nästa spelning var vi bara tre eftersom Anders blivit kyrkoherde och därför hade svårt att vara med. Marcus gick utbildning någonstans i Sverige och kunde inte heller. Men detta fixade vi på tre.

Efter en tid sökte Magnus, som vid den tiden var vår chef (kyrkogårdsföreståndare), nytt jobb. Han skulle vandra på karriärstegen och blev chef för "hela rubbet" i Helsingborg. Vi kollgegor gav honom då tid i en studio i avskedspresent. Han skulle spela in en av sina egna låtar. Nu hade även Arne kommit till oss. Det visade sig att han var gitarrist. (Är alla vaktmästare musiker?) Vi hängde på Magnus och utvecklade hans låt med våra talanger, från en folkvisa till ........

Med spänning väntar vi nu på resultatet.


100% Gratis Lotto - Vinn fina priser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar