Vaktmästarna

The Vergers är kyrkvaktmästare som har ett gemensamt intresse i musiken. Genom att blanda musikstilar skapar vi vår speciella stil. Folkmusik, visa, melodiös rock & populärmusik bildar grunden i konstellationen.

måndag 30 november 2009

Magnus har fått blodad tand

Magnus har redan ny låt på gång och jag antar att Lennart också har något. Jag får väl gräva i arkivet och damma av nån gammal låt jag har gjort. Arne har en idé på en b-sida av The Verger Tune. Han spelar den baklänges och gör ett häftigt solo till det. Då kanske jag måste spela in sången baklänges så att när vi spelar låten baklänges så blir det framlänges...hänger ni med?
Det är kul att vi är igång. Igår såg jag på filmen Once. En underbar film om två musiker som möts av en slump och spelar in en skiva ihop. Jag rekommenderar den verkligen. Den var inspirerande.
PÅ torsdag är det den stora dagen då Magnus ska avtackas och "releasen" sker. Förhoppningsvis har vi en musikvideo färdig tills dess också.

3 kommentarer:

 1. Tack grabbar för att man fick vara med och spela in en riktig hitlåt.

  Man kan inte få nog av denna melodi, man måste höra den varje dag.
  Min fru tycker precis likadant.

  Jag har funderingar på att göra en egen låt som vi kunde spela in till nästa år, när jag fyller 50 år.Även Lennart hade hade funderingar att spela in en låt till nästa år när han fyller år.


  Jag har börjat att skapa en låt redan nu.
  Jag har lite gammalt material som är ca 20 år på nacken, men med fina melodier så håller de ännu.
  Jag har också en ide om att göra om vår låt baklänges.Har hittat en hel del fina melodier som man möjligen kan ha användning för
  Hoppas att ni ställer upp.  hälsningar

  Arne

  SvaraRadera
 2. Snart har vi en hel Cd. Då drar vi på turne, är ni me
  Magnus

  SvaraRadera
 3. Jättekul Arne. Ser fram emot att spela in med dig igen. Vi är ett jättebra team.

  SvaraRadera