Vaktmästarna

The Vergers är kyrkvaktmästare som har ett gemensamt intresse i musiken. Genom att blanda musikstilar skapar vi vår speciella stil. Folkmusik, visa, melodiös rock & populärmusik bildar grunden i konstellationen.

lördag 6 februari 2010

Bröllopsmässan i Helsingborg firade 20 års jubileum i år. Henrik var där tillsammans med Lennart för att representera Music4You som är en artistförmedling som drivs av Henriks fru Helene. Detta året hölls mässan på stadsteatern i Helsingborg och allt var mycket proffsigt upplagt. Fina utsällningsbås, bra belysning och bra planerat för beökarna. Dessutom var modevisningarna på stora scenen och konferencier var Denise Lopez. Detta kändes riktigt bra. Trots att jag tyvärr måste säga att jag tyckte att Denise var tråkig när hon gjorde sin presentation. I princip stod hon bara rakt upp och ner och pratade som om hon läste innantill från ett papper, vilket jag inte minns om hon verkligen gjorde. Men själva visningen var fin och utställarna bjöd på massor av "gratis prylar" ;). Allt från hårvård till gratis manikyr. Själva bjöd vi på underhållning med Lennart och Henrik och självklart spelades "The Verger Tune".En trött Henrik har varit igång sen tidig otta för att ställa iordning montern.


Helene pratar med intresserade blivande brudpar om underhållning på bröllop och fest. Lennart i sin vackra folkdräkt fick folk att intresserat komma till vår monter för att titta och lyssna. Ett annat blivande brudpar som visade upp bröllopsklänning och frackcoat tyckte att det var så bra så att de började dansa mitt bland allt folk.


Det var en lyckad dag med över tusen besökare och det var trötta artister som kom hem på kvällen och stupade i sängen. Men det var så givande och kul att vi redan skrivit på om att ställa ut nästa år igen. Vi får väl se om Lennart vill ställa upp då också. Jag kommer i alla fall att vara där ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar